Lakbehandling

Lakbehandling – Aarhus – København - Med en lakbehandling forsegler du trægulvet effektivt. Lakken giver en fantastisk beskyttelse af træet og er samtidig let at vedligeholde. Der går således mange år, inden gulvet igen skal lakeres, og rengøring af et lakeret trægulv går som en leg.

Lakbehandling giver gulvet en blød overflade, og træets struktur og farver fremhæves. Når du vælger behandling af trægulv med lak, skal du huske, at der her er tale om en forsegling af gulvet. Gulvlak danner en vandskyende hinde, der giver en effektiv beskyttelse mod slid. Men det er ikke muligt efterfølgende at foretage enkelte reparationer. Hvis gulvet skal renoveres, skal hele gulvet afslibes.

Vi anvender Junckers produkter til vores gulvbehandlinger. Her gås ikke på kompromis med kvaliteten, og resultatet af en lakbehandling er, at slidte gulve kommer til at skinne som nye.

Gulvlak fås i forskellige varianter – vandbaseret, spritbaseret og terpentinbaseret. Vi rådgiver gerne om det rigtige valg af laktype til netop dit trægulv. Ring til os allerede i dag for tilbud på lakbehandling af trægulv.

Skal vi kontakte dig?

Kontakt os

Mobil: 2422 6430

info@olesgulvsliberfirma.dk